Auto huren op Aruba // autoverhuurders met verzekering en online vergelijken

Een auto huren op Aruba Airport is goed mogelijk. Hoewel er ook bussen op Aruba rijden die een stuk betrouwbaarder zijn dan op bijvoorbeeld Curacao, is het nog steeds erg aangeraden om een auto te huren. Het geeft je de vrijheid die je nodig hebt om Aruba goed te verkennen.

Welke autoverhuurders?

Doordat er veel Amerikanen naar het eiland vliegen zijn er veel autoverhuurders actief op het vliegveld. Behalve de bekende Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Dollar of Budget zijn ook National en Econo hier actief. Andere verhuurders hebben geen kantoor op de luchthaven maar bieden wel auto’s aan waarbij je opgehaald kunt worden of erheen kunt lopen. Sixt doet dit bijvoorbeeld, maar ook Jay’s Car Rental, CarVenience en Sunset Car Rental.

Betrouwbaarheid en verzekering

Maar welke autoverhuurders zijn nu betrouwbaar? En welke verzekering is nu goed genoeg? Om van deze gedachten af te zijn kun je het beste huren met EasyTerra. Zij werken enkel samen met betrouwbare verhuurders (dit kunnen ook lokale autoverhuurders zijn), en zorgen voor de optimale verzekering. Er is verder een Nederlandse klantenservice voor als je vragen hebt en ze bieden vaak de beste prijs.